14/06/2020 14/06/2020 Το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα με τον τίτλο «Πες τα ονόματά τους», του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο, στον απόηχο της δολοφονίας του Τζόρτζ Φλόιντ στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εν γένει συστημικής βίας εις βάρος μειονοτήτων στις ΗΠΑ, χαιρέτισε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος. Ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον κυβερνήτη Άντριου...
14 Ιουνίου, 2020 - 12:40
Τελευταία ενημέρωση: 14/06/2020 - 12:56

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής στηρίζει το πρόγραμμα “Πες τα ονόματά τους”

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής στηρίζει το πρόγραμμα “Πες τα ονόματά τους”

Το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα με τον τίτλο «Πες τα ονόματά τους», του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο, στον απόηχο της δολοφονίας του Τζόρτζ Φλόιντ στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εν γένει συστημικής βίας εις βάρος μειονοτήτων στις ΗΠΑ, χαιρέτισε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον κυβερνήτη Άντριου Κουόμο και προς το νομοθετικό σώμα της Πολιτείας της Νέας Υόρκης με την ιδιότητα του μέλους του Διαθρησκειακού Συμβουλευτικού Σώματος της Νέας Υόρκης για την ταχύτατη ανάληψη πρωτοβουλίας προς την κατεύθυνση της εδραίωσης μιας μακρόπνοης μεταρρύθμισης.

Όπως σημείωσε, «στόχος της μεταρρύθμισης αυτής δεν είναι σε καμία περίπτωση η προσβολή των αστυνομικών μας δυνάμεων, αλλά η διορθωτική παρέμβαση σε τομείς της αστυνομικής πρακτικής που οδήγησαν στην κακοποίηση ή ακόμη και στον θάνατο συμπολιτών μας». Και πρόσθεσε: «Ανεξάρτητα από το χρώμα του δέρματός μας, τα ήθη και έθιμά μας, τα θρησκευτικά μας πιστεύω και τη γλώσσα μας, είμαστε όλοι Αμερικανοί και αξίζουμε την ίδια πλήρη προστασία του νόμου».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων