21/07/2023 21/07/2023 Την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου, ο Γενικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Συμβουλίου Εκκλησιών Τζέρυ Πιλάι, πραγματοποίησε επίσκεψη στον Εθνικό Προσκυνηματικό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Σημείο Μηδέν στη Νέα Υόρκη.  Ο π. Νικόλαος Καζαριάν, Διευθυντής του Τμήματος Διορθοδόξων, Οικουμενικών και Διαθρησκειακών Σχέσεων υποδέχθηκε τον Γενικό Γραμματέα του...
21 Ιουλίου, 2023 - 11:40
Τελευταία ενημέρωση: 21/07/2023 - 11:44

Ο Γενικός Γραμματέας του ΠΣΕ στον Άγιο Νικόλαο στο Σημείο Μηδέν στη Νέα Υόρκη

Διαδώστε:
Ο Γενικός Γραμματέας του ΠΣΕ στον Άγιο Νικόλαο στο Σημείο Μηδέν στη Νέα Υόρκη

Την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου, ο Γενικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Συμβουλίου Εκκλησιών Τζέρυ Πιλάι, πραγματοποίησε επίσκεψη στον Εθνικό Προσκυνηματικό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Σημείο Μηδέν στη Νέα Υόρκη. 

Ο π. Νικόλαος Καζαριάν, Διευθυντής του Τμήματος Διορθοδόξων, Οικουμενικών και Διαθρησκειακών Σχέσεων υποδέχθηκε τον Γενικό Γραμματέα του ΠΣΕ στο πλαίσιο της πρώτης επίσημης επίσκεψής του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο κ. Πιλάι την επομένη ημέρα μετέβη στην Ουάσιγκτον.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων