13/09/2022 13/09/2022 Τον τόπο καταγωγής του, τη Χίο, επισκέπτεται ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος. Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook είπε ότι με συγκίνηση επισκέφθηκε το Βίκι, το χωριό καταγωγής του. My first visit to my ancestral village: Viki, on the island of Chios. I was deeply moved by the welcome of the people. I...
13 Σεπτεμβρίου, 2022 - 18:50
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2022 - 22:37

Xίος: Θερμή υποδοχή στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής στο Βίκι, το χωριό καταγωγής του (BINTEO)

Διαδώστε:
Xίος: Θερμή υποδοχή στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής στο Βίκι, το χωριό καταγωγής του (BINTEO)

Τον τόπο καταγωγής του, τη Χίο, επισκέπτεται ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook είπε ότι με συγκίνηση επισκέφθηκε το Βίκι, το χωριό καταγωγής του.

«Η υποδοχή που μου επιφύλαξαν οι κάτοικοί του ήταν πραγματική συγκινητική. Υποσχέθηκα να βρίσκω τρόπο να επιστρέφω συχνά», είπε μεταξύ άλλων.

¨Είναι μεγάλη η τιμή και η χαρά μας που ένας τόσο σπουδαίος άνθρωπος κατάγεται από τα μέρη μας», είπε μια μητέρα κρατώντας στην αγκαλιά της το μικρό παιδί της,.

 

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος επισκέπτεται τη Χίο με αφορμή την αναγόρευσή του σε επίτιμο διδάκτορα Χίου από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου η οποία πραγματοποιήθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου. Επίσης, επισκέφθηκε την Κιβωτό του Κόσμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων