26/12/2022 26/12/2022 Στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Καμπέρας ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίος, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου, τέλεσε τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία για τη Δεσποτική εορτή της Γεννήσεως του Χριστού. Ανάμεσα στο εκκλησίασμα ήταν ο Ακόλουθος Άμυνας της Ελλάδος, Συνταγματάρχης κ. Ιωάννης Φασιανός, ο οποίος εκπροσώπησε την Ελληνική...
26 Δεκεμβρίου, 2022 - 18:05
Τελευταία ενημέρωση: 26/12/2022 - 17:53

Η εορτή των Χριστουγέννων στην Καμπέρα

Διαδώστε:
Η εορτή των Χριστουγέννων στην Καμπέρα

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Καμπέρας ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίος, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου, τέλεσε τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία για τη Δεσποτική εορτή της Γεννήσεως του Χριστού.

Ανάμεσα στο εκκλησίασμα ήταν ο Ακόλουθος Άμυνας της Ελλάδος, Συνταγματάρχης κ. Ιωάννης Φασιανός, ο οποίος εκπροσώπησε την Ελληνική Πρεσβεία.

Μετά την ανάγνωση του μηνύματος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Μακαρίου επί τη εορτή των Χριστουγέννων, ο Θεοφιλέστατος μετέφερε στους πιστούς την αγάπη, τις ευχές και την ευλογία του Ποιμενάρχου τους.

Επιπλέον, ο Επίσκοπος Χαριουπόλεως ευχαρίστησε εκ μέρους του Αρχιεπισκόπου τον Ιερατικώς Προϊστάμενο του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου, π. Πέτρο Κηπουρό, για τις προσπάθειες που κατέβαλε κατά τη διακονία του το 2022.

Επίσης, ευχαρίστησε το εκκλησίασμα για την παρουσία του στη Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων και ευχήθηκε να έχουν όλοι άφθονη την ευλογία του Θεού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων