10/01/2023 11/01/2023 Παρουσία πλήθους ομογενών, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής, 8 Ιανουαρίου 2023, ο κοινός εορτασμός των Θεοφανείων στη Μελβούρνη, με τον Αγιασμό των Υδάτων και την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στην αποβάθρα Princes Pier στο προάστιο Port Melbourne. Της τελετής προέστη ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερασούντος κ. Ευμένιος, πλαισιούμενος από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Σωζοπόλεως κ. Κυριακό και...
10 Ιανουαρίου, 2023 - 21:58
Τελευταία ενημέρωση: 11/01/2023 - 13:25

Πλήθος ομογενών εόρτασε τα Θεοφάνεια στη Μελβούρνη

Διαδώστε:
Πλήθος ομογενών εόρτασε τα Θεοφάνεια στη Μελβούρνη

Παρουσία πλήθους ομογενών, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής, 8 Ιανουαρίου 2023, ο κοινός εορτασμός των Θεοφανείων στη Μελβούρνη, με τον Αγιασμό των Υδάτων και την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στην αποβάθρα Princes Pier στο προάστιο Port Melbourne.

Της τελετής προέστη ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερασούντος κ. Ευμένιος, πλαισιούμενος από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Σωζοπόλεως κ. Κυριακό και από τους κληρικούς των Αρχιεπισκοπικών Περιφερειών Μελβούρνης και Northcote.

Παρέστησαν, μεταξύ άλλων, η Υποπρόξενος του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος στη Μελβούρνη, κ. Γεωργία Μπότσιου, ο ομογενής Πολιτειακό Βουλευτής, κ. Νικόλαος Στάικος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρωθυπουργό της Βικτώριας, κ. Daniel Andrews, ο Αρχηγός της Αντιπολιτεύσεως στο Πολιτειακό Κοινοβούλιο της Βικτώριας, κ. John Pesutto, ο Πρόεδρος της Διακοινοτικής Επιτροπής Βικτώριας, κ. Αντώνιος Τσουρδαλάκης, και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης, κ. Βασίλης Παπαστεργιάδης.

Πρώτος ανάμεσα σε δεκάδες κολυμβητές, έπιασε και ανέσυρε τον Τίμιο Σταυρό από τη θάλασσα ο νεαρός Στέλιος Κικίρης.

(Πηγή: Το Βήμα της Εκκλησίας)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων