13/01/2023 13/01/2023 Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος άγει τα ονομαστήριά του στις 19 Ιανουαρίου, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία τιμά την ιερά μνήμη του Οσίου Πατρός Μακαρίου του Μεγάλου και αναχωρητή. Με την ευκαιρία της φετινής εορτής του Οσίου Μακαρίου, η Ιερά Αρχιεπισκοπή θα τιμήσει και θα εορτάσει τα Ονομαστήρια του Αρχιεπισκόπου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό...
13 Ιανουαρίου, 2023 - 13:21
Τελευταία ενημέρωση: 13/01/2023 - 13:22

Πρόγραμμα εορτασμού των Ονομαστηρίων του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας

Διαδώστε:
Πρόγραμμα εορτασμού των Ονομαστηρίων του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας

Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος άγει τα ονομαστήριά του στις 19 Ιανουαρίου, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία τιμά την ιερά μνήμη του Οσίου Πατρός Μακαρίου του Μεγάλου και αναχωρητή.

Με την ευκαιρία της φετινής εορτής του Οσίου Μακαρίου, η Ιερά Αρχιεπισκοπή θα τιμήσει και θα εορτάσει τα Ονομαστήρια του Αρχιεπισκόπου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στο προάστιο Redfernτου Σύδνεϋ.

Την παραμονή της εορτής, Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, από ώρας 6 μ.μ., θα τελεστεί Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου κ. Μακαρίου.

Την κυριώνυμο ημέρα, Πέμπτη 19 Ιανουαρίου, από ώρας 6:30 π.μ., θα τελεστεί Όρθρος και πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου.

Μετά την Απόλυση της Θείας Λειτουργίας, θα παρατεθεί δεξίωση στην επίσημη αίθουσα της Θεολογικής Σχολής του Αποστόλου Ανδρέου, δίπλα στον Ιερό Καθεδρικό Ναό, όπου ο Σεβασμιώτατος κ. Μακάριος θα δεχθεί τις εόρτιες ευχές του ιερού Κλήρου και του Λαού της τοπικής Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων