23/03/2024 23/03/2024 Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος χοροστάτησε χθες κατά την Ακολουθία της Α’ Στάσης των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Σύδνεϋ. Συμπροσευχήθηκαν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μιλητουπόλεως κ. Ιάκωβος και ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου κ. Χριστοφόρος Κρικέλης, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής. Στο τέλος της Ακολουθίας,...
23 Μαρτίου, 2024 - 11:06
Τελευταία ενημέρωση: 23/03/2024 - 10:50

Χοροστασία Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας στην Α’ Στάση των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Διαδώστε:
Χοροστασία Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας στην Α’ Στάση των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος χοροστάτησε χθες κατά την Ακολουθία της Α’ Στάσης των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Σύδνεϋ.

Συμπροσευχήθηκαν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μιλητουπόλεως κ. Ιάκωβος και ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου κ. Χριστοφόρος Κρικέλης, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.

Στο τέλος της Ακολουθίας, ο Σεβασμιώτατος κ. Μακάριος ευχήθηκε στο εκκλησίασμα καλό το υπόλοιπο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων