11/12/2023 13/12/2023 Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 11 Δεκεμβρίου 2023 με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου. Συζητήθηκε το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Αρχιεπισκοπής Κρήτης, στο οποίο ο Πρωθυπουργός επαναβεβαίωσε την ολόθερμη στήριξή του. Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Γορτύνης και Αρκαδίας κ. Μακάριος, Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και...
11 Δεκεμβρίου, 2023 - 15:40
Τελευταία ενημέρωση: 13/12/2023 - 1:13

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Κρήτης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μαξίμου

Διαδώστε:
Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Κρήτης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μαξίμου

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 11 Δεκεμβρίου 2023 με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Συζητήθηκε το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Αρχιεπισκοπής Κρήτης, στο οποίο ο Πρωθυπουργός επαναβεβαίωσε την ολόθερμη στήριξή του.

Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Γορτύνης και Αρκαδίας κ. Μακάριος, Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας , ο Υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Γιώργος Καλαντζής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων