01/11/2018 02/11/2018 Για μια ακόμη χρονιά πραγματοποιήθηκε με την προτροπή και την συμμετοχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βελγίου κ. Αθηναγόρου, η συνάντηση των Ορθοδόξου Νεολαίας της Μπενελούξ, το Σαββατοκύριακο 27-28 Οκτωβρίου 2018. Δεκάδες νέοι είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε λατρευτικές εκδηλώσεις, σε βιωματικά εργαστήρια, σε εποικοδομητικές συζητήσεις, σε εξορμήσεις στη φύση και άλλες δραστηριότητες. Η ετήσια συνάντηση...
01 Νοεμβρίου, 2018 - 10:10
Τελευταία ενημέρωση: 02/11/2018 - 14:58

Ετήσια συνάντηση Ορθοδόξου Νεολαίας της Μπενελούξ

Διαδώστε:
Ετήσια συνάντηση Ορθοδόξου Νεολαίας της Μπενελούξ

Για μια ακόμη χρονιά πραγματοποιήθηκε με την προτροπή και την συμμετοχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βελγίου κ. Αθηναγόρου, η συνάντηση των Ορθοδόξου Νεολαίας της Μπενελούξ, το Σαββατοκύριακο 27-28 Οκτωβρίου 2018.
Δεκάδες νέοι είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε λατρευτικές εκδηλώσεις, σε βιωματικά εργαστήρια, σε εποικοδομητικές συζητήσεις, σε εξορμήσεις στη φύση και άλλες δραστηριότητες.
Η ετήσια συνάντηση Ορθοδόξου Νεολαίας της Μπενελούξ, έχει καταστεί πλέον θεσμός και μία από τις σημαντικές και ουσιαστικές δραστηριότητες της Ι. Μητροπόλεως Βελγίου.


H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων