19/04/2020 19/04/2020 Κεκλεισμένων των θυρών εορτάστηκε το Πάσχα στο Παρίσι λόγω της  πανδημίας του κορωνοϊού που μέχρι στιγμής αφαίρεσε τη ζωή 20.000 ανθρώπων στη χώρα της Γαλλίας. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ μετά την Τελετή της Αναστάσεως λειτούργησε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου Παρισίων. Ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε δέηση προς τον Αναστάντα Χριστό για την γρήγορη...
19 Απριλίου, 2020 - 16:13
Τελευταία ενημέρωση: 19/04/2020 - 15:34

Η Ακολουθία της Αναστάσεως στο Παρίσι

Διαδώστε:
Η Ακολουθία της Αναστάσεως στο Παρίσι

Κεκλεισμένων των θυρών εορτάστηκε το Πάσχα στο Παρίσι λόγω της  πανδημίας του κορωνοϊού που μέχρι στιγμής αφαίρεσε τη ζωή 20.000 ανθρώπων στη χώρα της Γαλλίας. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ μετά την Τελετή της Αναστάσεως λειτούργησε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου Παρισίων.

Ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε δέηση προς τον Αναστάντα Χριστό για την γρήγορη εύρεση κατάλληλων φαρμάκων για την αντιμετώπιση της πανδημίας και προσευχήθηκε για το νοσηλευτικό προσωπικό στη Γαλλία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, που αγωνίζονται καθημερινά, με την ελπίδα του χρόνου όλοι μαζί να εορτάσουμε στις εκκλησίες μας την Ανάσταση του Κυρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων