26/01/2020 26/01/2020 Αποστολή Παρίσι – Γιώργος Φερδής Γεμάτος από πιστούς ο Καθεδρικός ναός του Αγίου Στεφάνου στο Παρίσι για την Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία. Ο ναός στο κέντρο του Παρισιού στην οδό Georges Bizet κάθε Κυριακή γίνεται ο πυρήνας του ελληνισμού στην Γαλλική Πρωτεύουσα. Έλληνες που μένουν μόνιμα, τουρίστες, φοιτητές και απλοί επισκέπτες συγκεντρώνονται στην κυριακάτικη Λειτουργία για...
26 Ιανουαρίου, 2020 - 14:19
Τελευταία ενημέρωση: 26/01/2020 - 14:30

Η Θεία Λειτουργία στο κέντρο της Ευρώπης

Διαδώστε:
Η Θεία Λειτουργία στο κέντρο της Ευρώπης

Αποστολή Παρίσι – Γιώργος Φερδής

Γεμάτος από πιστούς ο Καθεδρικός ναός του Αγίου Στεφάνου στο Παρίσι για την Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία.

Ο ναός στο κέντρο του Παρισιού στην οδό Georges Bizet κάθε Κυριακή γίνεται ο πυρήνας του ελληνισμού στην Γαλλική Πρωτεύουσα.

Έλληνες που μένουν μόνιμα, τουρίστες, φοιτητές και απλοί επισκέπτες συγκεντρώνονται στην κυριακάτικη Λειτουργία για να μεταφέρουν τα νέα τους και να ανταλλάξουν απόψεις, μπορούμε να πούμε ότι η εκκλησία στο εξωτερικό είναι η πρεσβεία της πνευματική ζωής των Ελλήνων.

Της θεία λειτουργίας προεξήρχε ο π. Άντον ο οποίος πραγματοποίησε την λειτουργία στα ελληνικά και στα γαλλικά.

Σε κάθε ιεροπραξία μεταφέρεται η ευχή και ευλογία του ποιμενάρχου Μητροπολίτου Γαλλίας Εμμανουήλ διότι λόγω του αυξημένου φόρτου υποχρεώσεων βρίσκεται συχνά εκτός Γαλλίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων