13/06/2020 13/06/2020 Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα η Ιερά Μητρόπολη Ιταλίας και Μελίτης ανήρτησε στη σελίδα της στο facebook τον εσπερινό, που έγινε ήδη, και την Θεία Λειτουργία, που θα τελεστεί αύριο, Κυριακή των Αγίων Πάντων, προκειμένου να έχουν οι πιστοί το κείμενο, ώστε να συμμετέχουν κατανοώντας τα πάντα. Η πρωτοβουλία της Μητροπόλεως αξίζει συγχαρητηρίων, αφού...
13 Ιουνίου, 2020 - 22:20
Τελευταία ενημέρωση: 13/06/2020 - 22:10

Ο εσπερινός και η θεία λειτουργία των Αγίων Πάντων

Διαδώστε:
Ο εσπερινός και η θεία λειτουργία των Αγίων Πάντων

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα η Ιερά Μητρόπολη Ιταλίας και Μελίτης ανήρτησε στη σελίδα της στο facebook τον εσπερινό, που έγινε ήδη, και την Θεία Λειτουργία, που θα τελεστεί αύριο, Κυριακή των Αγίων Πάντων, προκειμένου να έχουν οι πιστοί το κείμενο, ώστε να συμμετέχουν κατανοώντας τα πάντα. Η πρωτοβουλία της Μητροπόλεως αξίζει συγχαρητηρίων, αφού οι πιστοί μέσω αυτού του απλού τρόπου έρχονται σε καθημερινή επαφή με τη λειτουργική ζωή της εκκλησίας. Όσον αφορά τη γλώσσα, τα κείμενα δίδονται και στα ελληνικά και στα ιταλικά.

Για όποιον ενδιαφέρεται να δει τα κείμενα, η ανάρτηση είναι εδώ:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων