15/12/2022 15/12/2022 Τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η τιμητική εκδήλωση «Δόξα εν υψίστοις Θεώ και επί γης Ειρήνη»που διοργάνωσε το «Βυζαντινό αναλόγιο» του Αντώνη Πετροπούλου, για τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλο. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο εκπρόσωπος του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βρυούλων κ. Παντελεήμων, ο Σεβασμιώτατος...
15 Δεκεμβρίου, 2022 - 9:35
Τελευταία ενημέρωση: 15/12/2022 - 9:43

Τιμητική εκδήλωση για τον Μητροπολίτη Ίμβρου και Τενέδου Κύριλλο

Διαδώστε:
Τιμητική εκδήλωση για τον Μητροπολίτη Ίμβρου και Τενέδου Κύριλλο

Τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η τιμητική εκδήλωση «Δόξα εν υψίστοις Θεώ και επί γης Ειρήνη»που διοργάνωσε το «Βυζαντινό αναλόγιο» του Αντώνη Πετροπούλου, για τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο εκπρόσωπος του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βρυούλων κ. Παντελεήμων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μιλήτου κ. Απόστολος , ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμορίου κ. Νικηφόρος, Άρχοντες της ΜτΧΕ, επίσημοι, Ίμβριοι και πλήθος κόσμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων