28/08/2023 28/08/2023 Την βάπτιση δεκαπέντε σλαβοφώνων τέλεσε την Κυριακή 27 Αυγούστου 2023, ο πατήρ Ρωμανός Kavchak  στο βαπτιστήριο του ιερού ναού του Αγίου Μαξίμου του Γραικού στην Σεούλ . Μετά το Μυστήριο του Βαπτίσματος και του Χρίσματος και ψάλλοντας το «Ὅσοι εἰς Χριστὸν ἐβαπτίσθητε, Χριστὸν ἐνεδύσασθε, Ἀλληλούϊα» ήρθαν όλοι οι νεοφώτιστοι εν πομπή στον καθεδρικό ναό του...
28 Αυγούστου, 2023 - 15:36
Τελευταία ενημέρωση: 28/08/2023 - 15:16

Βάπτιση δεκαπέντε σλαβοφώνων στη Σεούλ

Διαδώστε:
Βάπτιση δεκαπέντε σλαβοφώνων στη Σεούλ

Την βάπτιση δεκαπέντε σλαβοφώνων τέλεσε την Κυριακή 27 Αυγούστου 2023, ο πατήρ Ρωμανός Kavchak  στο βαπτιστήριο του ιερού ναού του Αγίου Μαξίμου του Γραικού στην Σεούλ .

Μετά το Μυστήριο του Βαπτίσματος και του Χρίσματος και ψάλλοντας το «Ὅσοι εἰς Χριστὸν ἐβαπτίσθητε, Χριστὸν ἐνεδύσασθε, Ἀλληλούϊα» ήρθαν όλοι οι νεοφώτιστοι εν πομπή στον καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου, όπου ετελείτο η θεία Λειτουργία, για να συμμετάσχουν στο Μυστήριο της θείας Ευχαριστίας.

Πριν από την Απόλυση της θείας Λειτουργίας ανεγνώσθησαν οι ευχές της Απολούσεως και της Τριχοκουρίας. Ο Μητροπολίτης καλωσόρισε και συνεχάρη τους νεοφώτιστους και εκ μέρους του κλήρου και του λαού της Μητροπόλεως, και τους ευχήθηκε υγεία ψυχής και σώματος, και να αξιωθούν να ζήσουν με πίστη και αγάπη μέχρι την τελευταία τους αναπνοή μέσα στην Ορθόδοξη Εκκλησία.

Κατά την διανομή του Αντιδώρου οι νεοφώτιστοι φορώντας λευκούς χιτώνες και κρατώντας αναμμένες λαμπάδες στάθηκαν στον σολέα του ναού κι εκεί δέχθηκαν τα συγχαρητήρια και τις ευχές του εκκλησιάσματος για να ζήσουν με υγεία και την ευλογία του Θεού σε όλη την ζωή τους.

 

Περισσότερες Φωτογραφίες:

2023.8.27. 성 막심성당 세례성사

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων