17/11/2018 17/11/2018 Την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018, επί τη εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Παναγίας του Πέραν, θα τελεσθεί Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο προεξάρχοντος του Σεβ. Πατριαρχικού Επιτρόπου, Μητροπολίτου Γέροντος Δέρκων κ. Αποστόλου. Τον θείο Λόγο θα κηρύξει ο Σεβ. Μητροπολίτης Ικονίου κ. Θεόληπτος. Θα επακολουθήσει δεξίωση στην Κοινοτική Αίθουσα. Την παραμονή της εορτής,...
17 Νοεμβρίου, 2018 - 21:01

Πολυαρχιερατικό συλλείτουργο στην Παναγία του Πέραν για την εορτή των Εισοδίων

Διαδώστε:
Πολυαρχιερατικό συλλείτουργο στην Παναγία του Πέραν για την εορτή των Εισοδίων

Την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018, επί τη εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Παναγίας του Πέραν, θα τελεσθεί Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο προεξάρχοντος του Σεβ. Πατριαρχικού Επιτρόπου, Μητροπολίτου Γέροντος Δέρκων κ. Αποστόλου. Τον θείο Λόγο θα κηρύξει ο Σεβ. Μητροπολίτης Ικονίου κ. Θεόληπτος.

Θα επακολουθήσει δεξίωση στην Κοινοτική Αίθουσα. Την παραμονή της εορτής, 20 Νοεμβρίου και ώρα 5μ.μ., θα τελεσθεί πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Τρανουπόλεως κ. Γερμανού, Επόπτου της Περιφερείας Σταυροδρομίου.

Πηγή: fanarion.blogspot

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων