15/11/2021 15/11/2021 Πανηγυρικά εόρτασε τα 55 έτη από της ιδρύσεώς της η Κοινότητα των Αγίων Ιωάννου του Βαπτιστού και Αντωνίου του Μεγάλου Holloway στο Λονδίνο. Της πανηγύρεως προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κλαυδιουπόλεως κ. Ιάκωβος, συμπαραστατούμενος υπό του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικοδήμου Αναγνωστόπουλου, του Πρωτοπρεσβυτέρου κ. Νικοδήμου Αγγελή και του Οικονόμου κ....
15 Νοεμβρίου, 2021 - 14:50
Τελευταία ενημέρωση: 15/11/2021 - 13:54

Επέτειος 55 ετών της Κοινότητας Αγ. Ιωάννου Προδρόμου και Αγ. Αντωνίου Holloway

Διαδώστε:
Επέτειος 55 ετών της Κοινότητας Αγ. Ιωάννου Προδρόμου και Αγ. Αντωνίου Holloway

Πανηγυρικά εόρτασε τα 55 έτη από της ιδρύσεώς της η Κοινότητα των Αγίων Ιωάννου του Βαπτιστού και Αντωνίου του Μεγάλου Holloway στο Λονδίνο.

Της πανηγύρεως προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κλαυδιουπόλεως κ. Ιάκωβος, συμπαραστατούμενος υπό του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικοδήμου Αναγνωστόπουλου, του Πρωτοπρεσβυτέρου κ. Νικοδήμου Αγγελή και του Οικονόμου κ. Ρηγίνου Χαραλάμπους.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε ιερό Κτητορικό Μνημόσυνο για όλους τους κληρικούς, κηδεμόνες, Επιτρόπους, Ευεργέτες και Δωρητές οι οποίοι διακόνησαν τον Ιερό Ναό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων