19/12/2021 19/12/2021 Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κλαυδιουπόλεως κ. Ιάκωβος επισκέφθηκε την Ελληνορθόδοξη Κοινότητα Αγ. Ζαχαρίου και Ελισάβετ στην πόλη Swansea της Δυτικής Ουαλίας το Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021. Ο Θεοφιλέστατος χοροστάτησε στη Θεία Λειτουργία την οποία ετέλεσε ο Πρωτοπρ. κ. Αναστάσιος Σαλαπάτας, στον οποίο έχει ανατεθεί από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγ. Βρεταννίας η ευθύνη της εν...
19 Δεκεμβρίου, 2021 - 13:43
Τελευταία ενημέρωση: 19/12/2021 - 13:54

Επίσκεψη Επισκόπου Κλαυδιουπόλεως στους Ελληνορθόδοξους του Swansea

Διαδώστε:
Επίσκεψη Επισκόπου Κλαυδιουπόλεως στους Ελληνορθόδοξους του Swansea

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κλαυδιουπόλεως κ. Ιάκωβος επισκέφθηκε την Ελληνορθόδοξη Κοινότητα Αγ. Ζαχαρίου και Ελισάβετ στην πόλη Swansea της Δυτικής Ουαλίας το Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021.

Ο Θεοφιλέστατος χοροστάτησε στη Θεία Λειτουργία την οποία ετέλεσε ο Πρωτοπρ. κ. Αναστάσιος Σαλαπάτας, στον οποίο έχει ανατεθεί από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγ. Βρεταννίας η ευθύνη της εν λόγω Κοινότητος.

Ο Επίσκοπος Κλαυδιουπόλεως ομίλησε στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, συγχαίροντας επίσης τους Άρχοντες της Κοινότητος για τους ευγενείς κόπους που καταβάλλουν, προσφέροντάς τους αναμνηστικά εορταστικά δώρα.

Κατόπιν τέλεσε ιερό Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της προσφάτως κοιμηθείσης Ελένης Ireland, διακεκριμένης και βραβευμένης ποιήτριας η οποία ήταν από τα ιδρυτικά μέλη της τοπικής Κοινότητος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων