09/09/2022 09/09/2022 Τα συλλυπητήρια της προς την Βασιλική Οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου εξέφρασε η Ιερά Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας για την εκδημία της Βασίλισσας Ελισσάβετ η οποία έφυγε από την ζωή χθες, 8 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 96 ετών. “Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Νικήτας και οι κληρικοί και πιστοί της Ιεράς Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας εκφράζουν...
09 Σεπτεμβρίου, 2022 - 10:32
Τελευταία ενημέρωση: 09/09/2022 - 10:37

Η Αρχιεπισκοπή Θυατείρων για την εκδημία της Βασίλισσας Ελισσάβετ

Διαδώστε:
Η Αρχιεπισκοπή Θυατείρων για την εκδημία της Βασίλισσας Ελισσάβετ

Τα συλλυπητήρια της προς την Βασιλική Οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου εξέφρασε η Ιερά Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας για την εκδημία της Βασίλισσας Ελισσάβετ η οποία έφυγε από την ζωή χθες, 8 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 96 ετών.

“Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Νικήτας και οι κληρικοί και πιστοί της Ιεράς Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας εκφράζουν τα συλλυπητήρια στη Βασιλική Οικογένεια και σε ολόκληρο το Έθνος για τον θάνατο της αγαπημένης και σεβάσμιας Βασίλισσας Ελισάβετ Β’. Είθε ο Κύριος να δώσει αιώνια ανάπαυση και να την κατατάξει στους Δικαίους του Θεού. Αιωνία της η μνήμη!”, αναφέρει η ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής.

“Οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί του Ηνωμένου Βασιλείου παρακαλούνται να προσφέρουν τις προσευχές τους για την ψυχή της βασίλισσας Ελισάβετ, καθώς και για την ειρήνη, τη σταθερότητα και τη μακροζωία της Βασιλικής Οικογένειας, των Πολιτικών Αρχών και όλων των κατοίκων των Βρετανικών Νήσων”, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων