06/10/2023 06/10/2023 Στον  Ιερό Ναό Παναγίας Ελεούσης Νότινγκχαμ λειτούργησε την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος. Ο Θεοφιλέστατος στο τέλος της Θείας Λειτουργίας παρουσίασε στο εκκλησίασμα τον νέο Ιερατικό Προϊστάμενο του Ιερού Ναού, π. Νικόλαο Λουκά Καραφυλλίδη. Ο Επίσκοπος Μελιτηνής μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτα στον...
06 Οκτωβρίου, 2023 - 19:15
Τελευταία ενημέρωση: 06/10/2023 - 18:57

Νέος Ιερατικός Προϊστάμενος στο Νότινγκχαμ

Διαδώστε:
Νέος Ιερατικός Προϊστάμενος στο Νότινγκχαμ

Στον  Ιερό Ναό Παναγίας Ελεούσης Νότινγκχαμ λειτούργησε την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος.

Ο Θεοφιλέστατος στο τέλος της Θείας Λειτουργίας παρουσίασε στο εκκλησίασμα τον νέο Ιερατικό Προϊστάμενο του Ιερού Ναού, π. Νικόλαο Λουκά Καραφυλλίδη.

Ο Επίσκοπος Μελιτηνής μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτα στον νέο Προϊστάμενο και προς τα μέλη της Κοινότητος του Νότινγκχαμ, τονίζοντας το σημαντικό ποιμαντικό έργο που έχει επιτελεσθεί στο παρελθόν αλλά και την αισιοδοξία για ένα λαμπρό μέλλον.

Ακολούθησε γεύμα στην αίθουσα της Κοινότητας.

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων