27/05/2024 27/05/2024 Την Ελληνορθόδοξη Κοινότητα του Αποστόλου Ανδρέα Windsor επισκέφτηκε την Κυριακή του Παραλύτου, 26 Μαΐου 2024, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος. Ο Θεοφιλέστατος χειροθέτησε τρεις νέους Αναγνώστες και προχείρησε πνευματικό τον ιεραρικώς Προϊστάμενο του Ι. Ναού, Αρχιμανδρίτη κ. Γρηγόριο Laurenzano, ο οποίος συλλειτούργησε μετά του Θεοφιλεστάτου, όπως και ο Αρχιδιάκονος της Ι. Αρχιεπισκοπής κ. Γεώργιος...
27 Μαΐου, 2024 - 11:41
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2024 - 11:37

Ο Επίσκοπος Μελιτηνής στον Ι. Ναό Απ. Ανδρέου Windsor

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Μελιτηνής στον Ι. Ναό Απ. Ανδρέου Windsor

Την Ελληνορθόδοξη Κοινότητα του Αποστόλου Ανδρέα Windsor επισκέφτηκε την Κυριακή του Παραλύτου, 26 Μαΐου 2024, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος.

Ο Θεοφιλέστατος χειροθέτησε τρεις νέους Αναγνώστες και προχείρησε πνευματικό τον ιεραρικώς Προϊστάμενο του Ι. Ναού, Αρχιμανδρίτη κ. Γρηγόριο Laurenzano, ο οποίος συλλειτούργησε μετά του Θεοφιλεστάτου, όπως και ο Αρχιδιάκονος της Ι. Αρχιεπισκοπής κ. Γεώργιος Τσουρούς.

Ο Επίσκοπος Μελιτηνής κήρυξε καταλλήλως για την ευαγγελική περικοπή της ημέρας και μετέφερε στους πιστούς και στον π. Γρηγόριο τις ευχές του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτα.

Ακολούθησε κέρασμα για όλο το εκκλησίασμα στον προαύλιο χώρο του Ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων