15/11/2022 15/11/2022 Τα Ελληνικά σχολεία του Αγίου Γεωργίου στο Kingston, Αγ. Ιωάννη στο Turnpike Lane και Αγ. Δημητρίου στο Edmonton, στο πλαίσιο ενός ευρύτερου εκπαιδευτικού προγράμματος που οργάνωσε η Ιερά Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας, είχαν την χαρά να υποδεχτούν την κ. Πεθερουνδάκη η οποία έκανε μια παρουσίαση για τα «καμάρια» της Ελλάδας, τους εκλεκτούς επίλεκτους Ευζώνους....
15 Νοεμβρίου, 2022 - 10:24
Τελευταία ενημέρωση: 15/11/2022 - 10:26

Παρουσίαση για τους Έλληνες Εύζωνες στα σχολεία της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων

Διαδώστε:
Παρουσίαση για τους Έλληνες Εύζωνες στα σχολεία της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων

Τα Ελληνικά σχολεία του Αγίου Γεωργίου στο Kingston, Αγ. Ιωάννη στο Turnpike Lane και Αγ. Δημητρίου στο Edmonton, στο πλαίσιο ενός ευρύτερου εκπαιδευτικού προγράμματος που οργάνωσε η Ιερά Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας, είχαν την χαρά να υποδεχτούν την κ. Πεθερουνδάκη η οποία έκανε μια παρουσίαση για τα «καμάρια» της Ελλάδας, τους εκλεκτούς επίλεκτους Ευζώνους.

Τα παιδιά παρακολούθησαν, με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ένα βίντεο που ήταν γυρισμένο μέσα στην Προεδρική Φρουρά, και έδειχνε το ραφείο, το τσαρουχοποιείο, πώς ακριβώς ντύνονται οι εύζωνες, πώς φτιάχνονται οι στολές τους και φυσικά την σημασία της στολής τους.

Επίσης παρακολούθησαν την αλλαγή φρουράς και τον συγχρονισμένο βηματισμό τους.

Στη συνέχεια ακολούθησαν πολλές ερωτήσεις από τα παιδιά και ιδιαίτερα από τα μικρότερα που μας εξέπληξαν με το ενδιαφέρον τους.

Αμέσως μετά τα παιδιά χωρίστηκαν σε ομάδες ανάλογα με την ηλικία τους και παίξανε διαδραστικά παιχνίδια. Τα παιδιά είχαν ένα ευχάριστο και εποικοδομητικό μάθημα και αμέσως μετά συνέχισαν με χαρά το πρόγραμμα του σχολείου τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων