04/01/2022 04/01/2022 Η Αρχιεπισκοπή Θυατείρων σε ανακοίνωσή της στο Facebook δημοσίευσε τον τρόπο με τον οποίο θα τελεσθεί η εορτή των Θεοφανείων, την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου. -Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Νικήτας θα προξάρχει της πανηγύρεως στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της του Θεού Σοφίας Λονδίνου. -Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίων Πάντων, Camden...
04 Ιανουαρίου, 2022 - 11:40
Τελευταία ενημέρωση: 04/01/2022 - 11:06

Πώς θα εορτασθούν τα Θεοφάνεια στο Λονδίνο;

Διαδώστε:
Πώς θα εορτασθούν τα Θεοφάνεια στο Λονδίνο;

Η Αρχιεπισκοπή Θυατείρων σε ανακοίνωσή της στο Facebook δημοσίευσε τον τρόπο με τον οποίο θα τελεσθεί η εορτή των Θεοφανείων, την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου.

-Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Νικήτας θα προξάρχει της πανηγύρεως στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της του Θεού Σοφίας Λονδίνου.
-Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίων Πάντων, Camden Town Λονδίνου.
-Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κλαυδιουπόλεως κ. Ιακώβος στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Wood Green, Β. Λονδίνου.
Την Κυριακή μετά τα Φώτα, 9 Ιανουαρίου:
-Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Νικήτας θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρο και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία και τον Καθαγιασμό των υδάτων στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος και Αποστόλου Λουκά στο Birmingham.
-Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Kingston-upon-Thames, Surrey.
-Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κλαυδιουπόλεως κ. Ιάκωβος στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Margate.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων