18/07/2022 18/07/2022 Τον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Προφήτου Ηλιού Reading επισκέφτηκε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ιλίου k. Ραφαήλ την Κυριακή 17 Ιουλίου όπου και προέστη της Θείας Λειτουργίας. Συλλειτούργησαν ο Πρεσβύτερος Δρ Ανδρέας Ανδρεόπουλος και ο Αρχιδιάκονος Δρ Γεώργιος Τσουρούς. Στο τέλος της Θ. Λειτουργίας ο Θεοφιλέστατος κήρυξε το Θείο Λόγο παρουσία της Δημάρχου του Reading και κοινοτικών...
18 Ιουλίου, 2022 - 15:09
Τελευταία ενημέρωση: 18/07/2022 - 14:59

Στον Προφήτη Ηλία Reading ο Επίσκοπος Ιλίου Ραφαήλ

Διαδώστε:
Στον Προφήτη Ηλία Reading ο Επίσκοπος Ιλίου Ραφαήλ

Τον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Προφήτου Ηλιού Reading επισκέφτηκε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ιλίου k. Ραφαήλ την Κυριακή 17 Ιουλίου όπου και προέστη της Θείας Λειτουργίας.

Συλλειτούργησαν ο Πρεσβύτερος Δρ Ανδρέας Ανδρεόπουλος και ο Αρχιδιάκονος Δρ Γεώργιος Τσουρούς.

Στο τέλος της Θ. Λειτουργίας ο Θεοφιλέστατος κήρυξε το Θείο Λόγο παρουσία της Δημάρχου του Reading και κοινοτικών αρχών και μετέφερε τις πατρικές ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας προς την κοινότητα του Reading.

Μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας, η κοινότητα παρέθεσε πλούσιο εορταστικό γεύμα σε παρακείμενη αίθουσα στον περίβολο του Ι. Ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων