20/07/2023 20/07/2023 Προς τιμήν του εορτασμού της στέψης του βασιλιά Καρόλου Γ’ του Ηνωμένου Βασιλείου, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας, προσέφερε μία Ιερά Εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου που κρατά τον Χριστό, εκ μέρους του θεοσεβούμενου κλήρου και των φιλόχριστων πιστών στον βασιλιά. Σημειώνεται ότι η στέψη του Καρόλου Γ΄ και της συζύγου του...
20 Ιουλίου, 2023 - 20:00
Τελευταία ενημέρωση: 20/07/2023 - 19:32

Την Ιερά Εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου προσέφερε η Αρχιεπισκοπή Θυατείρων στον βασιλιά Κάρολο Γ’΄της Αγγλίας

Διαδώστε:
Την Ιερά Εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου προσέφερε η Αρχιεπισκοπή Θυατείρων στον βασιλιά Κάρολο Γ’΄της Αγγλίας

Προς τιμήν του εορτασμού της στέψης του βασιλιά Καρόλου Γ’ του Ηνωμένου Βασιλείου, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας, προσέφερε μία Ιερά Εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου που κρατά τον Χριστό, εκ μέρους του θεοσεβούμενου κλήρου και των φιλόχριστων πιστών στον βασιλιά.

Σημειώνεται ότι η στέψη του Καρόλου Γ΄ και της συζύγου του Καμίλα ως βασιλιά και βασίλισσας του Ηνωμένου Βασιλείου και 14 άλλων κρατών της Κοινοπολιτείας των Εθνών έλαβε χώρα το Σάββατο 6 Μαΐου 2023 στο Αββαείο του Ουέστμινστερ.

Την Ιερά Εικόνα βυζαντινής τεχνοτροπίας παρέδωσε προσωπικά στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ο Αρχιμανδρίτης Νήφων Τσίμαλης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων