16/07/2023 16/07/2023 Ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου, Κωνσταντίνος Κόμπος, μεταβαίνει σήμερα στο Λονδίνο, όπου τη Δευτέρα, 17 Ιουλίου, θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με μέλη και οργανωμένα σύνολα της κυπριακής παροικίας, ενώ το βράδυ θα παρακαθίσει σε δείπνο που διοργανώνει προς τιμήν του η Εθνική Ομοσπονδία Κυπρίων Ηνωμένου Βασιλείου. Την Τρίτη, 18 Ιουλίου, το πρωί, ο κ. Κόμπος...
16 Ιουλίου, 2023 - 12:41
Τελευταία ενημέρωση: 16/07/2023 - 12:49

Τον ΥΠΕΞ της Κύπρου θα υποδεχθεί ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων Νικήτας

Διαδώστε:
Τον ΥΠΕΞ της Κύπρου θα υποδεχθεί ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων Νικήτας

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου, Κωνσταντίνος Κόμπος, μεταβαίνει σήμερα στο Λονδίνο, όπου τη Δευτέρα, 17 Ιουλίου, θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με μέλη και οργανωμένα σύνολα της κυπριακής παροικίας, ενώ το βράδυ θα παρακαθίσει σε δείπνο που διοργανώνει προς τιμήν του η Εθνική Ομοσπονδία Κυπρίων Ηνωμένου Βασιλείου.

Την Τρίτη, 18 Ιουλίου, το πρωί, ο κ. Κόμπος θα γίνει δεκτός από τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτα. Ο Υπουργός Εξωτερικών θα πραγματοποιήσει, επίσης, σειρά επαφών στη Βουλή των Κοινοτήτων, όπου, μεταξύ άλλων, θα συναντηθεί με τον Σκιώδη Υπουργό Εξωτερικών κ. David Lammy και θα γίνει δεκτός από την Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών της Βουλής των Κοινοτήτων κα Alicia Kearns. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην ετήσια εκδήλωση για την Κύπρο, η οποία διοργανώνεται στη Βουλή των Κοινοτήτων από τη Διακομματική Κοινοβουλευτική Ομάδα για την Κύπρο, σε συνεργασία με την Εθνική Ομοσπονδία Κυπρίων Ηνωμένου Βασιλείου.

Την Τετάρτη, 19 Ιουλίου, ο Υπουργός Εξωτερικών θα μεταβεί από το Λονδίνο στις Βρυξέλλες, όπου την Πέμπτη, 20 Ιουλίου, θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ (ΣΕΥ).

Ο κ. Κόμπος επιστρέφει στην Κύπρο την Παρασκευή, 21 Ιουλίου.

Ο ΥΠΕΞ της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δρ. Κωνσταντίνος Κόμπος 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων