19/05/2023 19/05/2023 Επίσκεψη πραγματοποίησαν σήμερα, οι απασχολούμενοι στην ελληνική Πρεσβεία στην Άγκυρα Διπλωμάτες Κωνσταντίνος Κυρίου, Σύμβουλος της Πρεσβείας, και Ἄρτεμις Κόντη, υπεύθυνη του Γραφείου Επικοινωνίας, στην Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης. Τους επσκέπτες υποδέχθηκε στο Μέγα Συνοδικό της Σχολής ο Καθηγούμενος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός, ο οποίος είχε μακρά συνομιλία μαζί τους για θέματα που αφορούν...
19 Μαΐου, 2023 - 16:45
Τελευταία ενημέρωση: 19/05/2023 - 17:07

Επίσκεψη Διπλωματών από την Ελληνική Πρεσβεία Αγκύρας στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Διαδώστε:
Επίσκεψη Διπλωματών από την Ελληνική Πρεσβεία Αγκύρας στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Επίσκεψη πραγματοποίησαν σήμερα, οι απασχολούμενοι στην ελληνική Πρεσβεία στην Άγκυρα Διπλωμάτες Κωνσταντίνος Κυρίου, Σύμβουλος της Πρεσβείας, και Ἄρτεμις Κόντη, υπεύθυνη του Γραφείου Επικοινωνίας, στην Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης.

Τους επσκέπτες υποδέχθηκε στο Μέγα Συνοδικό της Σχολής ο Καθηγούμενος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός, ο οποίος είχε μακρά συνομιλία μαζί τους για θέματα που αφορούν την παρουσία και τη σύγχρονη δραστηριοποίηση της Σχολής, αλλά και το φλέγον ζήτημα της επαναλειτουργίας της.

Ακολούθησε ξενάγηση στον ναΰδριο, τις αίθουσες διδασκαλίας, την ιστορική Βιβλιοθήκη και τους λοιπούς χώρους της Σχολής, ενώ οι επισκέπτες παρακάθησαν στην προς τιμήν τους παρατεθείσα τράπεζα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων