01/01/2024 01/01/2024 Τις εγκάρδιες αδελφικές ευχές του για το νέο Έτος εξέφρασε προς την Α.Θ. Παναγιότητα τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, η Α. Μακαριότης ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Ο Μακαριώτατος επικοινώνησε τηλεφωνικώς, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το βράδυ, με τον Παναγιώτατο, και αντήλλαξαν εόρτιες ευχές, εκφράζοντας αμφότεροι την ελπίδα κατά το 2024 να...
01 Ιανουαρίου, 2024 - 16:58
Τελευταία ενημέρωση: 01/01/2024 - 17:24

Ευχές του Αθηνών Ιερωνύμου προς τον Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίο για το νέο έτος

Διαδώστε:
Ευχές του Αθηνών Ιερωνύμου προς τον Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίο για το νέο έτος

Τις εγκάρδιες αδελφικές ευχές του για το νέο Έτος εξέφρασε προς την Α.Θ. Παναγιότητα τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, η Α. Μακαριότης ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Ο Μακαριώτατος επικοινώνησε τηλεφωνικώς, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το βράδυ, με τον Παναγιώτατο, και αντήλλαξαν εόρτιες ευχές, εκφράζοντας αμφότεροι την ελπίδα κατά το 2024 να επικρατήσει η πολυπόθητη ειρήνη στον ταραγμένο από πολέμους και συγκρούσεις κόσμο μας.

Επίσης, οι δύο εκκλησιαστικοί άνδρες υπογράμμισαν τη σημασία της συνεργασίας και συμπόρευσης των δύο Εκκλησιών, στο πλαίσιο της αυτονόητης συναντίληψης, για την περαιτέρω ενίσχυση της πανορθόδοξης ενότητας και της πνευματικής στήριξης του λαού του Θεού.

Φωτογραφία αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων