11/05/2024 14/05/2024 Την Θεολογική Σχολή της Χάλκης επισκέφθηκε την Παρασκευή της Διακαινησίμου, 10 Μαΐου 2024, ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Κυπριανός Κουντούρης, Διευθυντής της Θεολογικής Σχολής της Εκκλησίας της Κύπρου, συνοδευόμενος από δωδεκαμελή ομάδα οικογενών του. Επί τη εορτή της Υπεραγίας Θεοτόκου, της Ζωοδόχου Πηγής, ο π. Κυπριανός τέλεσε στο ναΰδριο της Σχολής τον Αναστάσιμο Όρθρο και την Θεία...
11 Μαΐου, 2024 - 11:25
Τελευταία ενημέρωση: 14/05/2024 - 23:27

Ο Διευθυντής της Θεολογικής Σχολής της Εκκλησίας της Κύπρου στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Διαδώστε:
Ο Διευθυντής της Θεολογικής Σχολής της Εκκλησίας της Κύπρου στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Την Θεολογική Σχολή της Χάλκης επισκέφθηκε την Παρασκευή της Διακαινησίμου, 10 Μαΐου 2024, ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Κυπριανός Κουντούρης, Διευθυντής της Θεολογικής Σχολής της Εκκλησίας της Κύπρου, συνοδευόμενος από δωδεκαμελή ομάδα οικογενών του.

Επί τη εορτή της Υπεραγίας Θεοτόκου, της Ζωοδόχου Πηγής, ο π. Κυπριανός τέλεσε στο ναΰδριο της Σχολής τον Αναστάσιμο Όρθρο και την Θεία Λειτουργία.

Κατόπιν, τους προσκυνητές καλωσόρισε επίσημα στο Μέγα Συνοδικό της Σχολής ο Καθηγούμενος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός, ο οποίος αναφέρθηκε στην ιστορία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, στην συνεργασία εδώ και ένα χρόνο μεταξύ των δύο Σχολών, αλλά και στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Λευκωσία για τη συμμετοχή του σε συνέδριο, διοργανωμένο από την Θεολογική Σχολή της Εκκλησίας Κύπρου.

Στη συνέχεια, οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στο ναΰδριο της Αγίας Τριάδος, τις αίθουσες διδασκαλίας, την ιστορική Βιβλιοθήκη και τους λοιπούς χώρους της Σχολής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων