22/06/2023 22/06/2023 Αμέσως μετά την άφιξή του στην Θεσσαλονίκη σήμερα το απόγευμα, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο, με τον οποίο είχαν εγκάρδια αδελφική συνάντηση. Ο Παναγιώτατος, προσκεκλημένος του Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, του Περιφερειάρχου Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού και του Δημάρχου Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέου, θα βρεθεί στο Βόλο το τριήμερο 23-25/6/2023, για δεύτερη φορά,...
22 Ιουνίου, 2023 - 17:40
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2023 - 17:45

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

Αμέσως μετά την άφιξή του στην Θεσσαλονίκη σήμερα το απόγευμα, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο, με τον οποίο είχαν εγκάρδια αδελφική συνάντηση.

Ο Παναγιώτατος, προσκεκλημένος του Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, του Περιφερειάρχου Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού και του Δημάρχου Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέου, θα βρεθεί στο Βόλο το τριήμερο 23-25/6/2023, για δεύτερη φορά, μετά από 21 χρόνια.

 

 

Φωτογραφίες: Νίκος Παπαχρήστου / Οικουμενικό Πατριαρχείο

Διαβάστε ακόμη:

Η Άφιξη του Οικουμενικού Πατριάρχη στο Διεθνές Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης “Μακεδονία” (ΦΩΤΟ)

Ο Βόλος υποδέχεται τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Τον “Πράσινο Πατριάρχη” με τις οικουμενικές πρωτοβουλίες για την κλιματική αλλαγή τιμά η Ελλαδική Εκκλησία – Το πρόγραμμα της επίσκεψης στο Βόλο

Επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη στον Βόλο – Συνέντευξη Τύπου από τον Δημητριάδος Ιγνάτιο

Στον Βόλο ο Οικουμενικός Πατριάρχης μετά από 21 χρόνια

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων