07/11/2022 07/11/2022 Στην Κύπρο θα μεταβεί ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης για την εξόδιο Ακολουθία του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Κύπρου κυρού Χρυσοστόμου. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, βαθύτατα συγκινημένος από την κοίμηση του Αρχιεπισκόπου Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου κυρού Χρυσοστόμου Β’, τέλεσε στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό, σήμερα Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του, περιστοιχούμενος από αρχιερείς του Οικουμενικού...
07 Νοεμβρίου, 2022 - 10:54
Τελευταία ενημέρωση: 07/11/2022 - 10:56

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα μεταβεί στην Κύπρο για την εξόδιο Ακολουθία του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Κύπρου

Διαδώστε:
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα μεταβεί στην Κύπρο για την εξόδιο Ακολουθία του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Κύπρου

Στην Κύπρο θα μεταβεί ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης για την εξόδιο Ακολουθία του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Κύπρου κυρού Χρυσοστόμου.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, βαθύτατα συγκινημένος από την κοίμηση του Αρχιεπισκόπου Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου κυρού Χρυσοστόμου Β’, τέλεσε στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό, σήμερα Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του, περιστοιχούμενος από αρχιερείς του Οικουμενικού Θρόνου, κληρικούς της Πατριαρχικής Αυλής, παρευρεθέντες Αγιορείτες Πατέρες, και από το σύνολο των εργαζομένων στο Πατριαρχείο.

Υποδεχόμενος στη συνέχεια όμιλο προσκυνητών από την νήσο Τήνο, ο Παναγιώτατος, αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, και έκανε γνωστή την πρόθεσή του να μεταβεί στην Κύπρο για την εξόδιο Ακολουθία του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων