10/05/2022 10/05/2022 Η Α.Θ. Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, αναχώρησε σήμερα, Τρίτη, 10 Μαΐου 2022, για το Ριάντ, πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, ανταποκρινόμενος στην ευγενική πρόσκληση των διοργανωτών της «Συνάντησης για την Προώθηση Κοινών Αξιών μεταξύ των πιστών των Θρησκειών» (Forum for Promoting Common Values among the Followers of Religions) να απευθύνει ομιλία κατά την έναρξη...
10 Μαΐου, 2022 - 18:13
Τελευταία ενημέρωση: 10/05/2022 - 19:17

Στη Σαουδική Αραβία μεταβαίνει ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Διαδώστε:
Στη Σαουδική Αραβία μεταβαίνει ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Η Α.Θ. Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, αναχώρησε σήμερα, Τρίτη, 10 Μαΐου 2022, για το Ριάντ, πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, ανταποκρινόμενος στην ευγενική πρόσκληση των διοργανωτών της «Συνάντησης για την Προώθηση Κοινών Αξιών μεταξύ των πιστών των Θρησκειών» (Forum for Promoting Common Values among the Followers of Religions) να απευθύνει ομιλία κατά την έναρξη των εργασιών του διεθνούς συνεδρίου.

Τον Παναγιώτατο, ο οποίος αναμένεται, συν Θεώ, να επιστρέψει στην Κωνταντινούπολη το απόγευμα της Πέμπτης, συνοδεύουν ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ, ο Πανοσιολ. Τριτεύων κ. Καλλίνικος, και ο Εντιμολ. Άρχων Μ. Χαρτοφύλαξ κ. Παντελεήμων Βίγκας.

Επίτροπος του Πατριάρχου ορίσθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Δέρκων κ. Απόστολος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη στους δήμους Θερμαϊκού και Καλαμαριάς

 

(Φωτογραφία Αρχείου)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων