12/11/2023 07/01/2024 Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Αρχιμανδρίτης Βαρθολομαίος έγινε δεκτός από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023. Υπήρξε σχετική ενημέρωση για τα θέματα της Μονής και την δυσκολία που δείχνει η Ελληνική Πολιτεία στην εκτέλεση των τελεσίδικων αποφάσεων. Ο Παναγιώτατος εξέφρασε για άλλη μια φορά την συμπαράσταση στον αγώνα που...
12 Νοεμβρίου, 2023 - 12:17
Τελευταία ενημέρωση: 07/01/2024 - 19:04

Συνάντηση Οικουμενικού Πατριάρχη με τον Καθηγούμενο της Μονής Εσφιγμένου Αρχιμανδρίτη Βαρθολομαίο

Διαδώστε:
Συνάντηση Οικουμενικού Πατριάρχη με τον Καθηγούμενο της Μονής Εσφιγμένου Αρχιμανδρίτη Βαρθολομαίο

Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Αρχιμανδρίτης Βαρθολομαίος έγινε δεκτός από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023.

Υπήρξε σχετική ενημέρωση για τα θέματα της Μονής και την δυσκολία που δείχνει η Ελληνική Πολιτεία στην εκτέλεση των τελεσίδικων αποφάσεων.

Ο Παναγιώτατος εξέφρασε για άλλη μια φορά την συμπαράσταση στον αγώνα που καταβάλει η αδελφότητα, καθώς και την οδύνη και αποτροπιασμό για την στάση της Πολιτείας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων