17/01/2019 17/01/2019 Την 14η Ιανουαρίου 2019, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμων, συνοδευόμενος από τον Εντιμ. κ. Νικόλαο Περρή, ε.τ. Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος, μετέβη στην Προεδρία της Δημοκρατίας του Κονγκό-Μπραζαβίλ όπου είχε συνάντηση με τον Εξοχ. Διευθυντή Εθνικής Εθιμοτυπίας, Πρέσβυ κ.Landry Simplice Euloge Ollita σχετικά με την επικείμενη επίσκεψη της ΑΘΜ του Πάπα και Πατριάρχη...
17 Ιανουαρίου, 2019 - 9:32
Τελευταία ενημέρωση: 17/01/2019 - 9:33

Δραστήρια ξεκίνησε το 2019 για τον Μητρ. Μπραζαβίλ

Διαδώστε:
Δραστήρια ξεκίνησε το 2019 για τον Μητρ. Μπραζαβίλ

Την 14η Ιανουαρίου 2019, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμων, συνοδευόμενος από τον Εντιμ. κ. Νικόλαο Περρή, ε.τ. Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος, μετέβη στην Προεδρία της Δημοκρατίας του Κονγκό-Μπραζαβίλ όπου είχε συνάντηση με τον Εξοχ. Διευθυντή Εθνικής Εθιμοτυπίας, Πρέσβυ κ.Landry Simplice Euloge Ollita σχετικά με την επικείμενη επίσκεψη της ΑΘΜ του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδωρο Β’ στην Ι. Μητρόπολη Μπραζαβίλ.

Ακολούθως, επισκέφθηκε την Πρεσβεία της Αιγύπτου όπου συναντήθηκε με τον Εξοχ. Πρέσβυ κ. Halem Hassan Kandit. Μετά το πέρας των συναντήσεων ο Μητροπολίτης επέστρεψε αεροπορικώς στην έδρα της Ι.Μητροπόλεως, στην συμπρωτεύουσα Pointe-Noire.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων