09/11/2020 09/11/2020 Ομιλία του Πατριάρχου Αλεξανδρείας κ.κ. Θεοδώρου του Β΄ κατά την Θεία Λειτουργία επί τη εορτή του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως του θαυματουργού, που φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από την κοίμησή του. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:      ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με αφορμή τα 100 χρόνια από την κοίμηση του Αγίου Νεκταρίου, σήμερα Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου, η Α. Θειοτάτη...
09 Νοεμβρίου, 2020 - 20:27
Τελευταία ενημέρωση: 09/11/2020 - 20:30

«Άγιος Νεκτάριος, ο γνήσιος φίλος της αρετής» (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
«Άγιος Νεκτάριος, ο γνήσιος φίλος της αρετής» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ομιλία του Πατριάρχου Αλεξανδρείας κ.κ. Θεοδώρου του Β΄ κατά την Θεία Λειτουργία επί τη εορτή του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως του θαυματουργού, που φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από την κοίμησή του.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με αφορμή τα 100 χρόνια από την κοίμηση του Αγίου Νεκταρίου, σήμερα Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου, η Α. Θειοτάτη Μακαριότης ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β´ μίλησε στην εκπομπή «Η Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» και τη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη στον pemptousia.fm για τον Άγιο και την αποκατάσταση της μνήμης του από το παλαίφατο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας, όπου ο Άγιος χειροτονήθηκε Επίσκοπος Πενταπόλεως της Κυρηναϊκής, αλλά αργότερα εκδιώχθηκε άδικα. 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων