03/05/2022 03/05/2022 Η Πρεσβεία του Βασιλείου της Ολλανδίας στην Αιθιοπία, στην πρωτεύουσα Αντίς Αμπέμπα, εόρτασε, την Παρασκευή 29 Απριλίου 2022, τα 55α γενέθλια του Βασιλιά Willem-Alexander. Παρευρέθησαν πολυάριθμοι Πρέσβεις διαφόρων χωρών και υψηλόβαθμων κυβερνητικών αξιωματούχων της Αιθιοπίας. Ο Πρέσβης της Ολλανδίας στην Αιθιοπία Εξοχ. κ. Henk Jan Bakker, προσκάλεσε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αξώμης κ. Δανιήλ, ο οποίος και...
03 Μαΐου, 2022 - 17:30

Αιθιοπία: Η Ορθόδοξη Εκκλησία στην «Ημέρα του Βασιλιά» της Ολλανδίας

Διαδώστε:
Αιθιοπία: Η Ορθόδοξη Εκκλησία στην «Ημέρα του Βασιλιά» της Ολλανδίας
Η Πρεσβεία του Βασιλείου της Ολλανδίας στην Αιθιοπία, στην πρωτεύουσα Αντίς Αμπέμπα, εόρτασε, την Παρασκευή 29 Απριλίου 2022, τα 55α γενέθλια του Βασιλιά Willem-Alexander.
Παρευρέθησαν πολυάριθμοι Πρέσβεις διαφόρων χωρών και υψηλόβαθμων κυβερνητικών αξιωματούχων της Αιθιοπίας. Ο Πρέσβης της Ολλανδίας στην Αιθιοπία Εξοχ. κ. Henk Jan Bakker, προσκάλεσε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αξώμης κ. Δανιήλ, ο οποίος και περευρέθηκε στην δεξίωση, συνοδευόμενος από τον Εντιμ. κ. George Constantine.
Στο τέλος της δεξίωσης, ο φιλοξενών Εξοχ. Πρέσβυς κ. Henk Jan Bakker, κάλεσε την Εξοχ. Υπουργό Υγείας της Αιθιοπίας Δρ Lia Tadesse και τον Σεβασμ. Μητροπολίτη κ. Δανιήλ να συμμετάσχουν στο κόψιμο της καθιερωμένης τούρτας, προς τιμήν του Βασιλιά της Ολλανδίας.
Ο Σεβασμιώτατος μετέφερε στον κ. Πρέσβυ τις ευχές του Μακαρ. Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου και τον ευχαρίστησε για την εξόχως τιμητική πρόσκληση προς την Ελληνορθόδοξη Εκκλησίας της Αιθιοπίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων