20/11/2020 20/11/2020 Έκκληση για κλινοσκεπάσματα κάνει ο π. Παναγιώτης Παπαϊωάννου, που διακονεί στην Ιεραποστολή της Βορείου Μαδαγασκάρης, μέσω της σελίδας των φίλων της (Ιεραποστολής) στο facebook. Τα σεντόνια και οι κουβέρτες, που θα σταλούν από όποιον θελήσει να βοηθήσει, προορίζονται για τα κορίτσια του ορφανοτροφείου της ιεραποστολής, που βρίσκουν εκεί ασφάλεια, μόρφωση και σίτιση.  «Έχουμε ανάγκη από...
20 Νοεμβρίου, 2020 - 14:40
Τελευταία ενημέρωση: 20/11/2020 - 14:20

Έκκληση της Ιεραποστολής Βορείου Μαδαγασκάρης

Διαδώστε:
Έκκληση της Ιεραποστολής Βορείου Μαδαγασκάρης

Έκκληση για κλινοσκεπάσματα κάνει ο π. Παναγιώτης Παπαϊωάννου, που διακονεί στην Ιεραποστολή της Βορείου Μαδαγασκάρης, μέσω της σελίδας των φίλων της (Ιεραποστολής) στο facebook. Τα σεντόνια και οι κουβέρτες, που θα σταλούν από όποιον θελήσει να βοηθήσει, προορίζονται για τα κορίτσια του ορφανοτροφείου της ιεραποστολής, που βρίσκουν εκεί ασφάλεια, μόρφωση και σίτιση. 

«Έχουμε ανάγκη από σεντόνια και κουβέρτες.
Με την δική σας βοήθεια, αλλά και την ευλογία του Κυρίου μας έχουμε αρκετά κορίτσια στο ορφανοτροφείο της ιεραποστολής μας, όπου βρίσκουν ασφάλεια, μόρφωση, σίτιση.
Σήμερα όμως αντιμετωπίζουμε την έλλειψη από σεντόνια και κουβέρτες. Απευθύνομαι σε όλους σας για μια μικρή βοήθεια.
Δεν θέλουμε καινούργια. Θέλουμε απλά να καλύψουμε τις ανάγκες μας, με παλιά σεντόνια και κουβέρτες (σε καλή κατάσταση), που πιθανά σας περισσεύουν. Πατήρ Παναγιώτης Παπαϊωάννου 6932673790».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων