31/12/2020 31/12/2020 Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Επισκόπου Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σιλβέστρου, ο Θεοφιλέστατος ευχαριστεί τον Θεό, που τον έσωσε από τον κορωνοϊό με τον οποίο έδινε μάχη πρόσφατα, και εύχεται σε όλους να έχουν αγάπη, ειρήνη και δόξαν Θεού! Διαβάστε το μήνυμά του: «Τέκνα εν Κυρίω αγαπητά, καθώς σας στέλνω τις ευχές μου για το...
31 Δεκεμβρίου, 2020 - 18:52
Τελευταία ενημέρωση: 31/12/2020 - 18:53

Επίσκοπος Γκούλου: «Το έλεός Του με έσωσε απ’ τον covid19»

Διαδώστε:
Επίσκοπος Γκούλου: «Το έλεός Του με έσωσε απ’ τον covid19»

Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Επισκόπου Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σιλβέστρου, ο Θεοφιλέστατος ευχαριστεί τον Θεό, που τον έσωσε από τον κορωνοϊό με τον οποίο έδινε μάχη πρόσφατα, και εύχεται σε όλους να έχουν αγάπη, ειρήνη και δόξαν Θεού!

Διαβάστε το μήνυμά του:

«Τέκνα εν Κυρίω αγαπητά, καθώς σας στέλνω τις ευχές μου για το νέο έτος, ευχαριστώ ταπεινά τον Κύριο, διότι προς το τέλος του έτους πέρασα μια δύσκολη περιπέτεια με τον covid 19, αλλά το έλεός του με έσωσε, πράγμα που έγινε και χάρη στις προσευχές σας.

Σας παροτρύνω, καθώς αναλογιζόμαστε τις προκλήσεις και όλες τις δοκιμασίες του περασμένου έτους, 2020, που αναμφίβολα ήταν δύσκολες, με τον Covid 19 και όλες τις επιπτώσεις του, τα προβλήματα που προκύπτουν από τις πολιτικές πιέσεις, από τη βία, τις αδικίες που υπάρχουν, την ανηθικότητα, την πνευματική αδιαφορία, τον εγωισμό κ.λπ., ας ευχαριστήσουμε τον Κύριό μας Ιησού Χριστό, για την προστασία του και ας κρατήσουμε τα τεράστια μαθήματα που πήραμε μέσα από όλη αυτή την κατάσταση και τότε, με ελπίδα, μετάνοια, προσευχή και προσευχή ας καλωσορίσουμε και ας μπούμε στο νέο έτος, ευχόμενοι να υπάρχουν σε όλες τις πτυχές της ζωής μας η αγάπη, η ειρήνη και η δόξα Θεού. Ας είμαστε προσεκτικοί, ας προσευχόμαστε και ας είμαστε ειρηνικοί. Εύχομαι ένα ευλογημένο Νέο Σωτήριον Έτος 2021 σε όλους σας.

Αμήν

+ Επίσκοπος Σιλβέστρος».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων