30/12/2020 30/12/2020 Ο θεολόγος Γιάννης Τούμπα από το Κονγκό έφτασε σήμερα στη Μπουκόμπα της Τανζανίας, όπου θα εργαστεί ως μεταφραστής στα Σουαχίλι, θεολόγος στα σχολεία της Ιεραποστολής, αλλά και κατηχητής για τους νέους. Δείτε τι έγραψε γι’ αυτόν ο π. Χρυσόστομος:  «Σήμερα είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε στο αεροδρόμιο της Μπουκόμπας τον Γιάννη Τούμπα Θεολόγο από το Κογκό....
30 Δεκεμβρίου, 2020 - 12:30
Τελευταία ενημέρωση: 30/12/2020 - 12:28

Κατέφθασαν ενισχύσεις!

Διαδώστε:
Κατέφθασαν ενισχύσεις!

Ο θεολόγος Γιάννης Τούμπα από το Κονγκό έφτασε σήμερα στη Μπουκόμπα της Τανζανίας, όπου θα εργαστεί ως μεταφραστής στα Σουαχίλι, θεολόγος στα σχολεία της Ιεραποστολής, αλλά και κατηχητής για τους νέους. Δείτε τι έγραψε γι’ αυτόν ο π. Χρυσόστομος: 

«Σήμερα είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε στο αεροδρόμιο της Μπουκόμπας τον Γιάννη Τούμπα Θεολόγο από το Κογκό. Ο Γιάννης είναι πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής “Άγιος Αθανάσιος Αθωνίτης” της Μητροπόλεως Κινσάσας. Γνωρίζει πολύ καλά τα Ελληνικά και την Βυζαντινή Μουσική. Ήταν μαθητής μου στη Σχολή που πήγαινα από το 2009 και στη συνέχεια μεταφραστής στα μαθήματα στη Θεολογική και στην ιεραποστολή. Τώρα ήλθε στην Τανζανία για μεταφραστής μας στα Σουαχίλι, θεολόγος Καθηγητής στα Σχολεία μας και κατηχητής στους νέους. Δέχθηκε τό κάλεσμα και από σήμερα βρίσκεται μαζί μας στην Επισκοπή Μπουκόμπας. Εύχεσθε ο Κύριος να ενισχύει τους συνεργάτες και να καρποφορεί το έργο τους μέσα στον ιεραποστολικό αγρό της Εκκλησίας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων