16/02/2020 16/02/2020 Η δουλειά που απέμεινε για να ολοκληρωθεί το υπόλοιπο του έργου, είναι λίγη, αλλά ο αγώνας εκ του υστερήματος, πια. Απομένει η ολοκλήρωση στο εσωτερικό του επάνω ορόφου στο ορφανοτροφείο της Ιεράς Μητρόπολης Μαδαγασκάρης. Ο π. Παναγιώτης Παπαϊωάννου, δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα, υποστηριζόμενος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Ιγνάτιο, ο οποίος δεν αφίσταται ποτέ...
16 Φεβρουαρίου, 2020 - 11:16
Τελευταία ενημέρωση: 16/02/2020 - 11:24

I.M. Μαδαγασκάρης: Κοντά, πλέον, η ποθούμενη ολοκλήρωση του ορφανοτροφείου

Διαδώστε:
I.M. Μαδαγασκάρης: Κοντά, πλέον, η ποθούμενη ολοκλήρωση του ορφανοτροφείου

Η δουλειά που απέμεινε για να ολοκληρωθεί το υπόλοιπο του έργου, είναι λίγη, αλλά ο αγώνας εκ του υστερήματος, πια. Απομένει η ολοκλήρωση στο εσωτερικό του επάνω ορόφου στο ορφανοτροφείο της Ιεράς Μητρόπολης Μαδαγασκάρης. Ο π. Παναγιώτης Παπαϊωάννου, δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα, υποστηριζόμενος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Ιγνάτιο, ο οποίος δεν αφίσταται ποτέ τόσο από τα κορίτσια του ορφανοτροφείου, όσο και από τις επίμοχθες και κοστοβόρες προσπάθειες για την ανέγερσή του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων