18/06/2020 18/06/2020 Παρά την πανδημία, το έργο φιλανθρωπίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Β. Μαδαγασκάρης, κ. Ιγνατίου, συνεχίζεται με την ελπίδα να πληθύνουν τα χαμόγελα και το αύριο να είναι καλύτερο. Για αυτόν, ακριβώς, το λόγο η εκκλησία στη Β. Μαδαγασκάρη νιώθει την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες της στην ομάδα κοινωνικής προσφοράς «Οι πλέκτριες» από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, που...
18 Ιουνίου, 2020 - 12:05
Τελευταία ενημέρωση: 18/06/2020 - 11:23

Νέα αποστολή βοήθειας στη Β. Μαδαγασκάρη

Διαδώστε:
Νέα αποστολή βοήθειας στη Β. Μαδαγασκάρη

Παρά την πανδημία, το έργο φιλανθρωπίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Β. Μαδαγασκάρης, κ. Ιγνατίου, συνεχίζεται με την ελπίδα να πληθύνουν τα χαμόγελα και το αύριο να είναι καλύτερο.

Για αυτόν, ακριβώς, το λόγο η εκκλησία στη Β. Μαδαγασκάρη νιώθει την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες της στην ομάδα κοινωνικής προσφοράς «Οι πλέκτριες» από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, που συμβάλλει τα μέγιστα ως αρωγός αυτής της προσπάθειας.

Στην σελίδα των φίλων της Ιεραποστολής Β. Μαδαγασκάρης αναφέρεται ότι το έργο της φιλανθρωπίας δεν έχει σταματήσει παρά την πανδημία, με την εξής επισήμανση: «Αυτό εξαρτάται και από την δική σας συμβολή και βοήθεια, που μέχρι τώρα είναι μοναδική και σπουδαία και για αυτό σας ευχαριστούμε από καρδιάς».

Επίσης, «Οι κυρίες της ομάδας κοινωνικής πλεκτικής Ωραιοκάστρου είναι δίπλα μας και είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη τους. Σας ευχαριστούμε όλους σας, για ακόμη μια φορά για την αγάπη σας και για τα τόσα πολλά τηλεφωνήματα για να προσφέρετε βοήθεια και να μας εκφράσετε την αγάπη σας» και «Το έργο της ιεραποστολής μας δεν τελειώνει, ούτε εμποδίζεται από την πανδημία. Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Ιγνατίου, με τη δική σας συνεχή υποστήριξη και συμβολή, αλλά και με τις μικρές δικές μας δυνατότητες συνεχίζουμε ακάθεκτοι τώρα που κατάσταση είναι ακόμη πιο δύσκολη λόγω της πανδημίας. Μια ακόμη αποστολή βοήθειας έχει πάρει τον δρόμο της για την μακρινή και εξαθλιωμένη Μαδαγασκάρη, που περιμένουν κάθε τέτοια αποστολή σαν το μάννα εξ ουρανού».

Στο τέλος της ανάρτησης αναφέρονται και οι λογαριασμοί των τραπεζών για όσους θα ήθελαν να συνδράμουν το έργο της Ιεραποστολής:
Alpha bank GR 1101403530353002002006500
Eurobank. GR 7802600990000380200697746
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6932673790

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων