10/02/2021 10/02/2021 Το νέο κτίριο της Ιεραποστολής Β Μαδαγασκάρης στην πρωτεύουσα είναι σχεδόν έτοιμο. «Ένας ακόμη άθλος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Ιγνατίου», όπως αναφέρει ο π. Παναγιώτης Παπαϊωάννου. «Μόλις ολοκληρωθεί και ο εσωτερικός χώρος εδώ θα στεγαστούν τα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Β Μαδαγασκάρης, το πνευματικό κέντρο, μικρός ιερός ναός και ένας όροφος βιβλιοθήκης για το κοινό....
10 Φεβρουαρίου, 2021 - 9:54

Νέο κτίριο για την Ιεραποστολή Β. Μαδαγασκάρης

Διαδώστε:
Νέο κτίριο για την Ιεραποστολή Β. Μαδαγασκάρης

Το νέο κτίριο της Ιεραποστολής Β Μαδαγασκάρης στην πρωτεύουσα είναι σχεδόν έτοιμο.

«Ένας ακόμη άθλος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Ιγνατίου», όπως αναφέρει ο π. Παναγιώτης Παπαϊωάννου. «Μόλις ολοκληρωθεί και ο εσωτερικός χώρος εδώ θα στεγαστούν τα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Β Μαδαγασκάρης, το πνευματικό κέντρο, μικρός ιερός ναός και ένας όροφος βιβλιοθήκης για το κοινό. Ο δρόμος της ολοκλήρωσης είναι ακόμη μεγάλος, αλλά με την ευλογία του Θεού και με την αμέριστη υποστήριξη όλων των φίλων μας… θα τα καταφέρουμε!».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων