04/08/2020 04/08/2020 Το Γυμνάσιο του Αρχαγγέλου στο Γκούλου επισκέφθηκε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σιλβέστρος, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή του σχολείου, π. Φραγκίσκο και τον γραμματέα της Επισκοπής Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας, κ. Benedict. Ο Επίσκοπος πήγε να επιθεωρήσει την κατάσταση, ευχήθηκε να βοηθάει ο Θεός τα παιδιά και τους καθηγητές τους και ευχαρίστησε τη...
04 Αυγούστου, 2020 - 14:10
Τελευταία ενημέρωση: 04/08/2020 - 15:59

Ο Επίσκοπος Γκούλου στο Γυμνάσιο του Αρχάγγελου

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Γκούλου στο Γυμνάσιο του Αρχάγγελου

Το Γυμνάσιο του Αρχαγγέλου στο Γκούλου επισκέφθηκε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σιλβέστρος, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή του σχολείου, π. Φραγκίσκο και τον γραμματέα της Επισκοπής Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας, κ. Benedict. Ο Επίσκοπος πήγε να επιθεωρήσει την κατάσταση, ευχήθηκε να βοηθάει ο Θεός τα παιδιά και τους καθηγητές τους και ευχαρίστησε τη νέα διοίκηση για την αφοσίωση, τις προσπάθειες και την υπομονή τους και ειδικά εφόσον αφού ανέλαβαν ακολούθησε η πανδημία και οι συνέπειές της.

Ο Θεοφιλέστατος ενθάρρυνε άπαντες να συνεχίσουν το έργο τους με υπομονή, αλλά και την ελπίδα πως ο Θεός θα βοηθήσει και τα πράγματα θα καλυτερεύσουν. Μάλιστα, τους διαβεβαίωσε ότι κατανοεί την κατάσταση και προσεύχεται για τους καθηγητές και τους μαθητές όλης της χώρας, ώστε να βοηθήσει ο Θεός σε αυτήν την περίοδο που τα σχολεία παραμένουν κλειστά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων