02/01/2021 02/01/2021 Τις ευχές του για την γέννηση του Χριστού, το Άγιο δωδεκαήμερο, αλλά και την έλευση του νέου έτους έστειλε με τη βοήθεια της τεχνολογίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βορείου Μαδαγασκάρης κ. Ιγνάτιος, ειδικά σε εκείνους που στηρίζουν στην εξωτερική Ιεραποστολή στα μέρη όπου είναι Επίσκοπος. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε μέσω facebook, λοιπόν: «Αγαπητοί φίλοι της εξωτερικής ιεραποστολής Β Μαδαγασκάρης, επί τη...
02 Ιανουαρίου, 2021 - 22:42

«Ο νηπιάσας Χριστός να γεννηθεί στις καρδιές μας»

Διαδώστε:
«Ο νηπιάσας Χριστός να γεννηθεί στις καρδιές μας»

Τις ευχές του για την γέννηση του Χριστού, το Άγιο δωδεκαήμερο, αλλά και την έλευση του νέου έτους έστειλε με τη βοήθεια της τεχνολογίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βορείου Μαδαγασκάρης κ. Ιγνάτιος, ειδικά σε εκείνους που στηρίζουν στην εξωτερική Ιεραποστολή στα μέρη όπου είναι Επίσκοπος.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε μέσω facebook, λοιπόν:

«Αγαπητοί φίλοι της εξωτερικής ιεραποστολής Β Μαδαγασκάρης, επί τη ευκαιρία των εορτών της γεννήσεως του Χριστού, θα ήθελα να σας ευχηθώ από την μακρινή Μαδαγασκάρη, χρόνια πολλά και ευλογημένα.
Ο νηπιάσας Χριστός να γεννηθεί σε όλων μας τις καρδιές, αλλά και στις καρδιές των νεοφωτίστων αδελφών μας.

Με πολλή συγκίνηση επικοινωνώ μαζί σας, υπενθυμίζοντας το χρέος μας σαν ορθόδοξοι χριστιανοί, προσφέροντας εμπράκτως την αγάπη μας και την υποστήριξη μας στους μικρούς αδελφούς του Ιησού.

Το δε νέον έτος ευλογημένο και μεστών πνευματικών δωρεών.
Ο Χριστός και η Παναγία να μας σκεπάζει και να μας προστατεύει από τον θανατηφόρο ιό του covid19 και από κάθε αμαρτία.

Με πολλές ευχές και ευλογίες
Ο Β. Μαδαγασκάρης Ιγνάτιος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων