09/02/2020 09/02/2020 Είναι οι “φύλακες- Άγγελοι” των παιδιών της Αφρικής. Είναι οι ‘Ελληνες ιεραπόστολοι με επικεφαλής τον Προϊστάμενο του Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Λιτοχώρου π. Άγγελο που μοίρασαν σήμερα μπισκότα και καραμέλες δίνοντας χαρά στα μικρά παιδιά, ενώ έλαβαν το πηγαίο χαμόγελό τους. Όπως σημείωσαν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: “Σήμερα το Ιεραποστολικό κλιμάκιο που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη...
09 Φεβρουαρίου, 2020 - 13:45
Τελευταία ενημέρωση: 09/02/2020 - 13:53

Οι “φύλακες- Άγγελοι” των παιδιών της Αφρικής!

Διαδώστε:
Οι “φύλακες- Άγγελοι” των παιδιών της Αφρικής!

Είναι οι “φύλακες- Άγγελοι” των παιδιών της Αφρικής. Είναι οι ‘Ελληνες ιεραπόστολοι με επικεφαλής τον Προϊστάμενο του Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Λιτοχώρου π. Άγγελο που μοίρασαν σήμερα μπισκότα και καραμέλες δίνοντας χαρά στα μικρά παιδιά, ενώ έλαβαν το πηγαίο χαμόγελό τους. Όπως σημείωσαν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

“Σήμερα το Ιεραποστολικό κλιμάκιο που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη μακρινή Τανζανία και συγκεκριμένα στον Ιεραποστολικό Κέντρο της Ιρίγκα, βρέθηκε κοντά στους Αφρικανούς αδελφούς μας και ιδιαίτερα στα παιδάκια μας. Η χαρά τους ήταν ανείπωτη με τα μπισκοτάκια και τις καραμέλες που τους μοίρασαν. Μεγάλη έκπληξη για τα παιδάκια ήταν όταν οι έλαβαν δωράκια τυλιγμένα με τα ονόματα τους επάνω και τα κρατούσαν στα χεράκια τους σαν πολύτιμο θησαυρό. Ένα παιδικό χαμόγελο τα λέει όλα! Το κλιμάκιο αποτελείται από τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Μ. Κίτρους π. Βαρνάβα και Αντιπρόεδρο της Ιεραποστολικής Στέγης, τον Προϊστάμενο του Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Λιτοχώρου π. Άγγελο και Ταμία της Στέγης, καθώς και από τον αξιότιμο κ. Σπυρίδωνα Δερβίση, φίλου και ευεργέτη της Ιεραποστολής που διαβιεί στο Λονδίνο”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων