08/07/2020 08/07/2020 Με τη στήριξη των Φίλων της Ιεραποστολής Βορείου Μαδαγασκάρης, τις δωρεές από την Ελλάδα, αλλά και τη συνεχή εποπτεία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Β. Μαδαγασκάρης κ. Ιγνατίου, προσφέρεται το πρωινό γάλα με μπισκότα στα φτωχά και ορφανά παιδιά της περιοχής. Αυτό που για περισσότερους από εμάς αποτελεί δεδομένο, για τα παιδιά αυτά αποτελεί ευλογία και δημιουργεί...
08 Ιουλίου, 2020 - 8:42
Τελευταία ενημέρωση: 08/07/2020 - 18:27

Πρωινά χαμόγελα στη μακρινή Μαδαγασκάρη

Διαδώστε:
Πρωινά χαμόγελα στη μακρινή Μαδαγασκάρη

Με τη στήριξη των Φίλων της Ιεραποστολής Βορείου Μαδαγασκάρης, τις δωρεές από την Ελλάδα, αλλά και τη συνεχή εποπτεία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Β. Μαδαγασκάρης κ. Ιγνατίου, προσφέρεται το πρωινό γάλα με μπισκότα στα φτωχά και ορφανά παιδιά της περιοχής.
Αυτό που για περισσότερους από εμάς αποτελεί δεδομένο, για τα παιδιά αυτά αποτελεί ευλογία και δημιουργεί χαμόγελα ευγνωμοσύνης.

Ο Σεβασμιώτατος μητροπολίτης Β Μαδαγασκάρης κ. Ιγνάτιος δεν σταματά το φιλανθρωπικό έργο παρά τις δυσκολίες που δημιουργεί η πανδημία.


Η Ιερά Μητρόπολη Μαδαγασκάρης έχει οικοδομήσει Ορφανοτροφείο δυναμικότητας 260 κλινών. Στο μεγάλο αυτό έργο περιλαμβάνονται ναός, πνευματικό κέντρο, τεχνική σχολή, σχολεία όλων των βαθμίδων και ξενώνας. Ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β΄εγκαινίασε το ορφανοτροφείο στις 30 Μαΐου 2015. Στις 31 Μαΐου εγκαινίασε τον Ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου που βρίσκεται στο συγκρότημα του ορφανοτροφείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων