17/02/2021 17/02/2021 Στην Τανζανία η Ορθοδοξία ανθίζει παρά τις αντίξοες συνθήκες και οι πιστοί πλημμυρίζουν τους ναούς με κάθε ευκαιρία. Οι Φίλοι Ιεραποστολής Μπουκόμπα Τανζανίας περιγράφουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την έκπληξη που τους περίμενες την περασμένη Κυριακή στον Ιερό  Ναό της Αγίας Βαρβάρας στην Κιαμάντζουρα. Διαβάστε: “Ο ΝΑΟΣ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΣΕ! Στην Κιαμάντζουρα μας περίμενε μεγάλη...
17 Φεβρουαρίου, 2021 - 9:37
Τελευταία ενημέρωση: 17/02/2021 - 9:42

Στην Κιαμάντζουρα ο ναός δεν χωρούσε από τους πιστούς

Διαδώστε:
Στην Κιαμάντζουρα ο ναός δεν χωρούσε από τους πιστούς

Στην Τανζανία η Ορθοδοξία ανθίζει παρά τις αντίξοες συνθήκες και οι πιστοί πλημμυρίζουν τους ναούς με κάθε ευκαιρία.

Οι Φίλοι Ιεραποστολής Μπουκόμπα Τανζανίας περιγράφουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την έκπληξη που τους περίμενες την περασμένη Κυριακή στον Ιερό  Ναό της Αγίας Βαρβάρας στην Κιαμάντζουρα.

Διαβάστε:

“Ο ΝΑΟΣ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΣΕ!
Στην Κιαμάντζουρα μας περίμενε μεγάλη έκπληξη την περασμένη Κυριακή! Η Αγία Βαρβάρα ένας Ναός, εξοπλισμένος σαν αυτούς που έχουμε στην Ελλάδα!
Χριστιανοί τόσοι πολλοί, που ο Ναός δεν χωρούσε! Στη Θεία Λειτουργία μίλησε στα Αγγλικά ο π. Θεολόγος Παντελής από την Μητρόπολη Κυθήρων και μετέφραζε στα Σουαχίλι ο π. Παύλος. Μετά τη Θεία Λειτουργία ο Γιάννης Τούμπα πήρε τα πολυάριθμα παιδιά και τους έκανε κατήχηση, και δε οι μεγάλοι άκουσαν τι σημαίνει το σημείο του Σταυρού, καθώς και πως να ασκούνται στην νοερά προσευχή με το κομποσκοίνι που τους μοιράσθηκε.
Η γιορτή που ακολούθησε ήταν για τους επισκέπτες και για τον απερχόμενο Εφημέριο π. Φιλόθεο, που υπηρέτησε την Ενορία για 17 χρόνια. Το σκηνικό γνωστό. Τραγούδια, χοροί υπό το ρυθμό των τυμπάνων, ομιλίες και δώρα. Και τι δώρα! Κότες, ζαχαροκάλαμα, ανανάδες, μπανάνες, αυγά….και κοινή τράπεζα για όλους! Από τους φτωχούς ορθοδόξους χριστιανούς μας!¨”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων