11/11/2020 11/11/2020 Ο πατήρ Χρυσόστομος, που λειτουργεί στον Ιερό Ναό της Μπουκόμπα στην Τανζανία, ενημέρωσε τους Φίλους της Ιεραποστολής για το 15νθήμερο διάστημα της απουσίας του από την διαδικτυακή τους παρέα, ώστε να μην ανησυχούν, εξηγώντας ότι αυτή οφειλόταν στις εκλογές που έγιναν στη χώρα και στο ότι η κυβέρνηση έκλεισε το ίντερνετ. Επίσης, ανακοίνωσε ότι έρχεται...
11 Νοεμβρίου, 2020 - 12:12
Τελευταία ενημέρωση: 11/11/2020 - 11:58

Οι εκλογές στην Τανζανία εμπόδισαν την επικοινωνία του π. Χρυσοστόμου

Διαδώστε:
Οι εκλογές στην Τανζανία εμπόδισαν την επικοινωνία του π. Χρυσοστόμου

Ο πατήρ Χρυσόστομος, που λειτουργεί στον Ιερό Ναό της Μπουκόμπα στην Τανζανία, ενημέρωσε τους Φίλους της Ιεραποστολής για το 15νθήμερο διάστημα της απουσίας του από την διαδικτυακή τους παρέα, ώστε να μην ανησυχούν, εξηγώντας ότι αυτή οφειλόταν στις εκλογές που έγιναν στη χώρα και στο ότι η κυβέρνηση έκλεισε το ίντερνετ. Επίσης, ανακοίνωσε ότι έρχεται στην Ελλάδα την ερχόμενη Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου, εν μέσω κορωνοϊού, επισημαίνοντας ότι στην Τανζανία δεν έχει «χτυπήσει» ακόμα ο ιός!

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση:

Φίλοι Ιεραποστολής Μπουκόμπα Τανζανίας

Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί Φίλοι της Ιεραποστολής έχουμε 15 μέρες να επικοινωνήσουμε, διότι εδώ στην Τανζανία είχαμε εκλογές και μας έκλεισαν το ιντερνετ.
Πολλοί διερωτήθηκαν που “χάθηκε” ο π. Χρυσόστομος; Δεν μαθαίνουμε νέα του! Πολλοί υπέθεσαν πολλά και αγωνιούσαν. Ευχαριστώ για την αγάπη και τις προσευχές.
Όντως είμαστε δύσκολα, αλλά παίρνουμε θάρρος από την καθημερινή Θεία Λειτουργία και την αγάπη των απλών και αγνών εδώ ανθρώπων.
Σήμερα πρώτη μέρα ξαναείδα το face book και επικοινωνώ μαζί σας.

Συν Θεώ την άλλη Τετάρτη 18/11 θα είμαι μαζί σας. Ξεκινώ να έλθω στην Ελλάδα εν μέσω κορονοιού. εμείς εδώ στην Τανζανία δεν έχουμε τίποτα.
Αυτό βέβαια θα είναι ταλαιπωρία, διότι μας αναγκάζουν να πάμε στη πρωτεύουσα Νταρ Ελ Σαλάμ, για να κανουμε το τεστ-covid που ζητά η Ελλάδα, να έχουμε μπαίνοντας ατό αεροδρόμιο της Αθήνας. Δεν πειράζει θα το παλέψουμε, γιατί θέλω να σας δω και να έχω τη βοήθεια σας.
Τις επόμενες μέρες θα σας ενημερώσω για τις συναντήσεις, Λειτουργίες, εξομολογήσεις που θα έχουμε μετά βέβαια από τις 30/11.
Καλή αντάμωση!
Με αγάπη Χριστού
π. Χρυσόστομος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων