14/09/2019 14/09/2019 Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο Τιμίου Σταυρού στη Ναμουγκόνα της Ουγκάντας της Ορθόδοξης Ιεραποστολής όπου τελέσθηκε η θεία λειτουργία για την εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καμπάλας και Πάσης Ουγκάντας, κ. Ιωνά. Το προσωπικό του νοσοκομείου προσευχήθηκε και συμμετείχε με έκδηλη ευλάβεια στη θεία κοινωνία, ενώ έδωσε από το υστέρημα του (ο,τι μπορούσε ο καθένας)...
14 Σεπτεμβρίου, 2019 - 13:06
Τελευταία ενημέρωση: 14/09/2019 - 13:20

Συγκίνηση κατά τη θ. λειτουργία στο κέντρο της Αφρικής

Διαδώστε:
Συγκίνηση κατά τη θ. λειτουργία στο κέντρο της Αφρικής

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο Τιμίου Σταυρού στη Ναμουγκόνα της Ουγκάντας της Ορθόδοξης Ιεραποστολής όπου τελέσθηκε η θεία λειτουργία για την εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καμπάλας και Πάσης Ουγκάντας, κ. Ιωνά.

Το προσωπικό του νοσοκομείου προσευχήθηκε και συμμετείχε με έκδηλη ευλάβεια στη θεία κοινωνία, ενώ έδωσε από το υστέρημα του (ο,τι μπορούσε ο καθένας) προς ανακούφιση των αδυνάτων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων