13/02/2020 13/02/2020 Με την Α.Θ.Μ. Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κκ Θεόδωρο Β’, συναντήθηκε ο Υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος σε θέματα Απόδημου Ελληνισμού, κ. Κωνσταντίνος Βλάσης. Ο Έλληνας αξιωματούχος, σε ανάρτησή του στο facebook αναφέρεται με πολύ τιμητικά λόγια στον Μακαριώτατο. “Αποτελεί «φάρο» της Ορθοδοξίας στην αφρικανική ήπειρο και διακρίνεται μεταξύ άλλων για το τεράστιο ιεραποστολικό...
13 Φεβρουαρίου, 2020 - 18:35
Τελευταία ενημέρωση: 13/02/2020 - 20:33

Συνάντηση Υφυπουργού Κ. Βλάση με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας

Διαδώστε:
Συνάντηση Υφυπουργού Κ. Βλάση με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας

Με την Α.Θ.Μ. Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κκ Θεόδωρο Β’, συναντήθηκε ο Υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος σε θέματα Απόδημου Ελληνισμού, κ. Κωνσταντίνος Βλάσης.

Ο Έλληνας αξιωματούχος, σε ανάρτησή του στο facebook αναφέρεται με πολύ τιμητικά λόγια στον Μακαριώτατο. “Αποτελεί «φάρο» της Ορθοδοξίας στην αφρικανική ήπειρο και διακρίνεται μεταξύ άλλων για το τεράστιο ιεραποστολικό του έργο”, υπογραμμίζει ο κ. Βλάσσης.

ΦΩΤΟ: Ελληνική Κοινότητα Καϊρου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων