28/12/2020 28/12/2020 Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την ολονύκτια Θεία Λειτουργία επί τη εορτή του Αγίου Στεφάνου, που άρχισε αμέσως μετά τα μεσάνυχτα (ξημερώνοντας η 27η Δεκεμβρίου), υπάρχουν στη σελίδα των φίλων Ιεραποστολής Βορείου Μαδαγασκάρης. Η Θεία Λειτουργία αφιερώθηκε σε όλους τους φίλους και υποστηρικτές των φίλων της Ιεραποστολής, για άλλους υπέρ υγείας και για κάποιους υπέρ αναπαύσεως, με...
28 Δεκεμβρίου, 2020 - 21:14
Τελευταία ενημέρωση: 28/12/2020 - 20:11

Θεία Λειτουργία αφιερωμένη στους φίλους Ιεραποστολής Β. Μαδαγασκάρης

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία αφιερωμένη στους φίλους Ιεραποστολής Β. Μαδαγασκάρης

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την ολονύκτια Θεία Λειτουργία επί τη εορτή του Αγίου Στεφάνου, που άρχισε αμέσως μετά τα μεσάνυχτα (ξημερώνοντας η 27η Δεκεμβρίου), υπάρχουν στη σελίδα των φίλων Ιεραποστολής Βορείου Μαδαγασκάρης. Η Θεία Λειτουργία αφιερώθηκε σε όλους τους φίλους και υποστηρικτές των φίλων της Ιεραποστολής, για άλλους υπέρ υγείας και για κάποιους υπέρ αναπαύσεως, με όλα τα ονόματα που είχαν σταλεί στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Β. Μαδαγασκάρης κ. Ιγνάτιο.

Ο ίδιος, μάλιστα, ευχήθηκε: «Χρόνια πολλά και ο νεογεννηθείς Χριστός να ευλογεί και προστατεύει όλους μας. Υγεία σε όλους τους ασθενείς αδελφούς μας!»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων